pátek 17. července 2015

Osvěžující letní smoothie s malinami

Krásné páteční ráno!

Prvně bych chtěla zmínit pár informačních věcí. Následující zhruba týden budu mimo domov a k internetu budu mít přístup jen velmi omezeně nebo vůbec.  Pravděpodobně nějaký ten článek předpřipravím, aby to nebylo úplně mrtvo, ale pokud by se tak nestalo, promiňte mi to. :)
Zároveň by mě zajímalo jen tak pro zajímavost a inspiraci, které články by jste tu v budoucnu uvítali? Chtěli by jste opět i nějakou tu kosmetiku? Určitě mi dejte vědět dole v komentářích! :)

A zároveň se Vám musím pochlubit, protože jsem v úterý úspěšně ukončila autoškolu a mám z toho neskutečnou radost!



Smoothie dle dnešního receptu je velmi osvěžující a myslím, že naprostá značka ideál do horkých dnů. Samozřejmě ovoce nemusí být mražené, ale pak už to není tak osvěžující a má to jinou konzistenci. :) Pokud jste milovníky smoothie stejně jako já, honem vytáhnout mixéry nebo blendery a hurá na to! :)

Ingredience:
1 mražený banán
1 nektarinka
2 hrsti mražených malin
dvě hrsti kokosu
1 hrnek pomerančového džusu
půl hrnku mléka
+
semínka

Postup:
Však už to všichni znáte... :) Všechny ingredience kromě semínek dáme do mixéru, zapneme a po chvilce už si jen spokojeně mlaskáme...



Přeji Vám všem krásný víkend!
D.

PS: A pokud máte Instagram, můžete mě tam najít jako debbie_hajkova ;)

6 komentářů:

  1. Vypadá skvěle! :3 Já teď smoothies nějak nedělám, doma jsem byla zvyklá je pít pořád, ale co žiju s přítelem, jím nějak odlišně než dřív. :/
    Na instagram mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, že pokud je člověk mimo prostředí, na které je zvyklý a ještě s někým žije, může to být někdy krapet komplikované... :-( Ale třeba i přítel přijde smoothie na chuť! :-)
      D.

      Vymazat
  2. Mňam mňam ♥ A gratuluji k autoškole! :) Já jsem teprv v půlce, ale už teď stresuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii! :-) To zvládneš, neboj se, snaž se zachovat klid a pak dej určitě vědět! ;-)
      D.

      Vymazat