čtvrtek 21. srpna 2014

Voňavý parťák od Avonu

Krásný čtvrtek!

Tuhle vůni nebo chcete-li body spray jsem očichávala u kamarádky už x let zpátky a už tehdy jsem si ji zamilovala. Ani nevím proč, ale samotná jsem si ji nikdy neobjednala a tak mi udělalo velkou radost, když jsem jí dostala od zmiňované kamarádky k svátku.

(Spoiler: dneska vyjde najevo, jak moc "levá" jsem v popisování vůní. Sedím u stolu, neustále očichávám své levé zápěstí a snažím se vymyslet nějaký pravdivý a originální popis vůně...Ehm, jak to dopadlo si můžete přečíst o pár řádků níže, ale už teď Vám mohu sdělit, že mě z toho začíná bolet hlava... :D )


Osobně bych vůni zařadila do kategorie "sladké". Dále cítím hlavně švestku, ale i tu vanilku bych tam možná někde našla :D (nečekaně že...říkám, že tohle mi nejde :D) Každopádně mi to voní moc. Balení se mi taky líbí, je plastové a skladné, tudíž do kabelky ideální. Nevím, jak se pohybuje cena normálně, ale v akci se dá sehnat za nějakých cca 70 Kč, což si myslím, že je přijatelné. Jediné mínus je výdrž. Není to parfém, tudíž to nemůže držet hodiny a hodiny, ale kdyby to vydrželo vonět trošku déle, nezlobila bych se. Je fakt, že já na sobě vůně většinou moc necítím, takže těžko říct, jak to vnímá okolí, ale za tu cenu mi nevadí, že se musím stříkat častěji. Na léto mi to prostě přijde jako taková fajn osvěžující věcička do kabelky, která navíc krásně voní.

V nabídce je ještě několik různých druhů, za sebe mohu ještě doporučit granátové jablko s mangem, to voní taktéž moc hezky. ;)


Já se přiznám, že mám podobné body spraye moc ráda a už nějakou dobu mě láká vyzkoušet ony proslulé Victoria Secret. Nemáte zkušenosti s jejich nákupem na Parfums.cz? Mám pocit, že jsem někde četla, že některým lidem došly padělky parfémů a ta VS je tam celkem levná, takže budu moc ráda, pokud se se mnou podělíte o své zkušenosti s nákupem. ;)

D.

2 komentáře:

  1. Tak tuhle vůni/body spray jsem si letos také objednala, myslím, že z katalogu 11 :D Zrovna byla nejspíš v akci, protože mě stála těch 70,- Kč a je úúúúúúúúúúžasná!! Mám ráda tyhle sladké vůně a jak píšeš, na léto je to ideální :))
    A ten tvůj popis mi přijde super, asi bych to také popsala takhle nějak :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vůně je to kráásná! Ten popis...musím to ještě natrénovat... :D

      Vymazat