čtvrtek 30. července 2015

Snídaňový milovník opět na scéně!

Krásné tentokrát dopoledne!

Vím, že to teď není s příspěvky bůh ví jaká hitparáda, ale důvod je prostý, nejsem zkrátka doma. :)
A tak není ani tolik času a někdy ani prostor dostat se vůbec k internetu, však to znáte. :) Naštěstí se snažím plnit telefon aspoň fotkami dobrot, co si připravuji, takže vám můžu ukázat alespoň zase to jídlo, beztak ho máme všichni stejně nejradši, že jo! :D Dneska si pro změnu uděláme čistě snídaňový speciál! :)


1.
 Že už je ovesná kaše nudná a ohraná...? Možná, ale pokud si ji umíte zpestřit a jste její velcí fanoušci stejně jako já, nudná Vám nikdy připadat nebude... :) Tady moje oblíbená s chia semínky a banánem a spoustou dobrot nahoře, ty nesmějí chybět! :) No a nějaké ty vitamíny v podobě ovoce jsou taky důležité, co si budeme povídat! :)


2.
Opět ovesná s chia semínky (když ona ta kaše potom tak krásně nabyde no a čím víc kaše, tím líp, to dá rozum! :D) Tentokrát kromě čerstvého ovoce i kousek výborného tvarohového koláče! :) No a hezky půl litr čisté vody po ránu taky není k zahození, protože hydratovat své tělo je důležité zrovna tak jako správná strava! :)


3.
Tohle je jen část snídaně, vlastně takový dezert, protože jsem si udělala po sto letech slanou snídani-vajíčka a i když to bylo dobré, stejně to chtělo něco sladkého, tak alespoň bílý jogurt s nektarinkou a slunečnicovými semínky. :)


4.
Jojo, má smoothie láska pořád trvá, dávám si je ráda jak k snídani, tak třeba i po cvičení odpoledne ke svačině. :)


5.
Teď o prázdninách si ty kaše zase užívám a mám i dost času si je hezky nazdobit. Pak už jen stačí pustit oblíbený seriál a ráno zn. ideál je na světě! :)



6.
A občas mi prostě ke štěstí stačí pořádná miska plná čerstvého ovoce, protože kdy jindy si ho naplno užít než v létě, že jo? :)




A co je vaší oblíbenou snídaní právě teď? :)
A jaké máte plány na zbytek prázdnin? Čeká Vás ještě dovolená? :) Na mě čeká letos už podruhé Slovensko, tentokrát Tatry... :)

Takže doufám, že mě nesežere medvěd a ve zdraví se tu opět shledáme! :D

Krásný den,
D.

10 komentářů:

  1. Nádhera.♥ Ta první kaše je bezkonkurenční. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Obidvuji, jak to máš pestré :) Já jsem kaši na snídani neměla už dlouho, nějak na ni po ránu nemám chuť, holt představa horké kaše v horký den je pro mě strašidelná :D Takže já poslední dobou ujíždím na palačinkách a waflích :)
    Na zbytek prázdnin plánuji to, co doteď...prostě si užívat volna :) Nemusím nikam jezdit, zaprvé jsem byla v Egyptě (ještě v červnu) a zadruhé jsem ráda, že můžu odpočívat :) A dovolenou si užij ! :)

    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, dovolená byla skvělá, i přesto, že byla náročná, denní túry, které zahrnovaly výšlapy na pořádné kopce a hory daly tělu zabrat... :D Já už teď kaše taky nemívám denně, ale o to víc si na nich pak pochutnám! :) U mě v těch největších vedrech vedou smoothie. :) Přeji krásný zbytek prázdnin, pořádně odpočívej! :)
      D.

      Vymazat
  3. Ovoce ted jím taky ve velkém :))) ! Ty tvoje kaše jsou tak krasne nazdobene :) !
    Nejvíc me zaujal ten tvarohovy kolac,mas na nej nekde recept :)) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc Ti děkuji! :) Recept nikde zatím nemám, ale až ho budu péct příště, přidám ho sem, neboj... ;)
      Měj se krásně!
      D.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Ahooj! :)
      No jak bych to řekla, čtvrtý ročník mě zaměstnává mnohem víc než jsem myslela a slovní spojení volný čas skoro neznám... :D :(
      D.

      Vymazat
  5. Kaše nejsou nikdy nudné a už vůbec ne s takovým zdobením :))

    OdpovědětVymazat
  6. Achjo, hrozně mi tvůj blog chybí. Hlavně teď v létě ;-) Ozvi se ještě někdy.

    OdpovědětVymazat